Het begint al donker te worden en je hebt even wat licht nodig. Het komt vaak voor. De mobiele led bouwlamp is handig in elke situatie

Of u nu op het dak zit of aan de spoorwegen werkt. De led bouwlamp kan worden ingezet voor uiteenlopende situaties. De LedBoy kan worden ingeplakt, waardoor het minder ruimte inneemt in je bus.

bouwlamp led bij auto werkzaamheden

De led bouwlamp bij auto werkzaamheden

Onder de motorkap aan het werk? Vaak is het handig om hier goede verlichting bij te hebben. De LedBoy kan eenvoudig naar de juiste plaats worden gereden, zonder daarbij last te hebben van bekabeling die in de weg ligt. De LedBoy werkt namelijk op een accu. 

bouwlamp led gevel belichting

In de spotlights

Organiseert u een evenement? Of wilt u reclameborden onder de aandacht brengen? De led lampen op de LedBoy zijn verstelbaar hebben een groot lichtbereik. Ideaal om uw gevel te belichten!

De led bouwlamp voor op het dak

De LedBoy kan worden ingezet bij het werken op het dak. Dakdekker beginnen al vaak vroeg in de ochtend. In de winter is het in deze vroegte nog donker. Als je als dakdekker dan op plekken komt waar geen stroomvoorziening is, is het handig om een lichtbron in te schakelen. De LedBoy kan eenvoudig naar de plaats worden gereden. 

De led bouwlamp bij werk aan het spoor

Goede verlichting bij werk aan het spoor is cruciaal. De werkomstandigheden worden ook steeds meer verscherpt en verbeterd voor wie aan het spoor werken. Het komt vaak voor dat je op verschillende plekken aan het spoor moeten werken. De mobiele bouwlamp is dan ideaal.